Cabina Foto Vintage

Cabina noastra foto este lucrata manual, din lemn de inalta calitate, folosind acesorii metalice premium.

Echipa noastra acorda o atentie deosebita asupra finisajelor si detaliilor, lucruri ce aduc un plus de eleganta cabinei foto si o diferentiaza de restul photo booth-urilor de pe piata.

Principalele avantaje ale cabinelor noastre foto vintage.

  • Foarte usor si rapid de montat/demontat.
  • Compacta si usor de transportat/depozitat.
  • Materiale premium de inalta calitate
  • Componente de ultima generatie.
  • Suport tehnic 24/7 
  • Garantat, cel mai mic pret de pe piata
Telefon Mai mult

Galerie foto

Nu ai nevoie de toate componentele?

Daca ai un aparat foto, un mini pc sau imprimanta, vino cu ele la noi si vom construi impreuna cabina foto compatibila cu echipamentele tale la un pret redus.

Sună-ne
 

Imprimanta foto termica sau CISS

Puteti alege din modelele de imprimante foto profesionale dedicate photo booth.

  • CITIZEN CY-02 (1400 print-uri incluse)

Imprimantele foto profesionale termice Citizen sunt proiectate folosind tehnologia si experienta acumulata in decursul a celor 100 de ani de inovatie CITIZEN.

  • EPSON L850

Epson L850 ofera o imprimare de calitate superioara, care impreuna cu functiile avansate, precum scanerul, ecranul LCD si imprimarea pe CD-uri sau DVD-uri, este ideala pentru fotografii de evenimente sau de studio.

  • Canon Selphy

Modelul va ofera o conectivitate simpla, prin functiile Wi-Fi si AirPrint, care va permit imprimarea de pe smartphone-uri, tablete si camere foto compatibile – si veti obtine, in mai putin de un minut, imagini imprimate la calitate de laborator. 

Ecran touch-screen 32” de ultima generatie ( 10 points )

Monitor HD cu tehnologie touch-screen pe toata suprafata (81 cm).

 

Canon EOS 4000D

Mic, dar puternic!

Dispunand de ultima generatie de procesoare de la Intel, noul 3NUC va ofera suficienta putere de procesare in forma unui mini calculator. Bucurati-va de divertisment in rezolutie 4K sau controlati dispozitivele inteligente din casa.

Canon EOS 4000D

Modelul EOS 4000D foloseste un senzor APS-C de 18 megapixeli si este capabil sa surprinda povestile fascinante create de dumneavoastra avand control asupra profunzimii campului pentru a putea obtine fundaluri de imagine fromos estompate.

Software DSLR Booth – cel mai bun pentru cabine foto.

Modelul EOS 4000D foloseste un senzor APS-C de 18 megapixeli si este capabil sa surprinda povestile fascinante create de dumneavoastra avand control asupra profunzimii campului pentru a putea obtine fundaluri de imagine fromos estompate.